Verkoop

Uw huis verkopen

Terecht dat u hoge eisen stelt aan de makelaar die uw bestaande woning moet gaan verkopen. De belangen zijn groot. U wilt er de hoogst mogelijke opbrengst uithalen. En de termijn dat uw woning te koop staat, moet u geen slapeloze nachten bezorgen. Eén die precies de markt in uw omgeving kent. En die u dus beter kan adviseren over uw verkoopstrategie, op een heel persoonlijke manier. Haal daarom Minor Makelaardij in huis. Dan is de kans groot dat uw woning meer opbrengt dan u denkt. Met onze ervaring en expertise, marktkennis en doortastende werkwijze adviseren wij u in het gehele verkoopproces

Wij staan aan uw kant

U gaat uw woning verkopen. Hoe ziet zo'n verkooptraject er nu precies uit? Om het overzichtelijk te houden, onderscheiden we 4 fasen. Minor Makelaardij:

...biedt uw woning te koop aan

Hoe meer potentiële kopers uw woning zien, hoe groter de kans dat u de juiste koper treft. Een makelaar als Minor Makelaardij heeft een groot arsenaal aan verkoopbevorderende middelen in huis. Van ons eigen woningmagazine tot en met het verzorgen van een open huis.

...verzorgt voor u de bezichtigingen

Een potentiële koper toont interesse. En wil een bezichtiging. Die kunt u met een gerust hart aan Minor Makelaardij overlaten. Temeer omdat uw potentiële koper zich eerder bij een makelaar op z'n gemak voelt. Wij regelen alles. Een afspraak plannen voor de bezichtiging. Uw koper door het huis rondleiden. Nabellen wat zijn of haar reactie is. En ga zo maar door. Als u onze makelaars de beschikking geeft over een sleutel, hoeft u er niet eens voor thuis te blijven.

...onderhandelt voor u

Een huis verkoopt u misschien één-, tweemaal in uw leven. Wij elke dag. Daardoor zijn we meer gespecialiseerd in het onderhandelen. Zonder de emotie die u als koper - begrijpelijk - eigen is, halen we daardoor meer uit uw woning. We zijn erin getraind om de positieve kanten van uw woning goed voor het voetlicht te brengen. Resultaat: een opbrengst die vaak duizenden euro's hoger ligt dan wanneer u zelf de onderhandelingen voert.

...maakt de gehele verkoop voor u in orde

Is het ja-woord van uw potentiële koper en van u gegeven? Dan zetten wij de procedure in werking om uw woning ook officieel over te dragen bij de notaris. In goed overleg met u maken we alle details in orde. Bovendien heeft u in dit stadium een adviseur met kennis van zaken achter de hand: niet iedereen is even goed thuis in het juridische jargon dat komt kijken bij de verkoop van een woning. Aan Minor Makelaardij heeft u een betrouwbaar aanspreekpunt!