Taxatie

Taxatie

Waar een bouwkundige keuring in niet alle gevallen verplicht gesteld wordt door banken, geldt dit wel voor een taxatierapport. De hypotheekverstrekker wil namelijk zekerheid hebben over de waarde van de woning dat als onderpand geldt voor de te verstrekken hypotheek. Heeft u zojuist een woning gekocht dan voeren wij de voor de hypotheek benodigde taxatie voor u uit. Onze taxatierapporten worden door nagenoeg alle banken geaccepteerd. Wij maken zowel NVM als NWWI taxatierapporten.

Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt, zijn wij in staat op snelle en deskundige wijze goed onderbouwde taxatierapporten te leveren. Betrouwbare, marktconforme informatie over de waarde van uw woning. Taxateurs moeten op de hoogte zijn van de marktomstandigheden en alle factoren die daarbij een rol spelen. Bijvoorbeeld toekomstplannen op het gebied van ruimtelijke ordening, de ontwikkeling van de regio enzovoort. Bovendien zijn ze op de hoogte van alle relevante wet- en regelgeving over bijvoorbeeld bestemmingsplannen en het milieu.

Snel geleverd door makelaars die thuis zijn in taxaties van allerhande woningen en die uw regio goed kennen. Dat is in het kort de meerwaarde van een taxatie via Minor Makelaardij.