Turfschipper 16-18

Omschrijving

Op een uitstekende zichtlocatie op bedrijventerrein '' Wateringse Veld'' in Wateringen, ligt deze ruime bedrijfs/kantoorruimte.

Ligging en Bereikbaarheid:
Bedrijventerrein “Wateringse Veld, Wateringen” is een modern bedrijventerrein waar veel lokale bedrijven uit de regio Haaglanden zijn gevestigd, waaronder
Hornbach, Makro en BMW dealer Kalfsbeek.
Aan de overzijde van de Turfschipper zijn de woonwijken van Wateringen gelegen.
Het heeft een perfecte ontsluiting via de doorgaande weg N211/N222, die aansluiting geeft op het rijkswegennet, te weten de A4, A12, A13 en A44.
Voor de deur treft u de eindhalte van tramlijnen 16 en 17 waardoor er een directe verbinding met de Haagse binnenstad is en met de NS-stations Den Haag Centraal en station Rijswijk.

Tot slot wordt door provincie Zuid-Holland en de gemeente Westland een grote infrastructurele ontwikkeling doorgevoerd. De provinciale weg N211 wordt verbreed naar 2 x 3 rijstroken. Verder wordt de kruising N211-Laan van Wateringse Veld ongelijkvloers gemaakt. Ook de kruising N211-N222 (veilingroute-Wippolderlaan) wordt ongelijkvloers gemaakt. Hiermee wordt de doorstroming van het verkeer aanzienlijk verbeterd.

Er is in ruime mate openbaar parkeren mogelijk.
Tevens zijn op eigen terrein 4 parkeerplaatsen beschikbaar.

De ruime bedrijfsruimte waren voorheen twee units (16 & 18), desgewenst kan deze
weer gescheiden worden.

Bestemming:
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerrein Wateringen” is op de locatie een bedrijfs- en deels kantoorfunctie toegestaan.

Opleverniveau voorzien van;
- Kabelgoten
- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Toiletunit
- Overheaddeur
- Inpandige pantry / kantine
- Systeemplafond + verlichtingsarmaturen
- Cv verwarmingsinstallatie met radiatoren
- Betonvloer
- Verlichting