Thijssestraat 225

Omschrijving

Ruime, nette 4 kamer maisonette op de 2e en 3e etage in appartementencomplex 'Ciao'.
Het appartement ligt aan een autovrije straat met een nette gemeenschappelijke binnentuin, waarin de architect de Letters CIAO heeft laten terugkomen.
Een stukje verderop in het hofje is een pas vernieuwde kinderspeelplaats en stadsdeelkantoor te vinden.
De woning is gelegen nabij vele voorzieningen (de Megastores, centrum van Den Haag, scholen (Haagse Hogeschool) en openbaar vervoer).
Tevens liggen Rijswijk en vele uitvalswegen richting A4, A12 en A13 in de buurt.

Indeling:
Afgesloten entree met bellentableau, trappenhuis, lift, toegang tot de gemeenschappelijk binnentuin en de ondergelegen bergingen.
Op de 2e etage treft u via de galerij de entree van de woning, hal met meterkast, intercom en voorraadkast. Via die tussendeur toegang naar de ruime lichte woonkamer met plavuizen vloer en een voorraadkast, voorzien van houtenkozijnen met dubbele beglazing en voorzien van ventilatieroosters , tevens via de woonkamer toegang tot het balkon.
Half open keuken in L formaat, met een gezellige zithoek. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat , magnetron, afzuigkap en een inbouwoven.
Modern separaat toilet met fonteintje, trap naar de eerste etage, met twee ruime , lichte slaapkamers en twee voorraadkasten en opstelplaats voor de CV.
Ruime nette badkamer, voorzien van een douche, badkamer wandmeubel, mechanische ventilatie en aansluitpunt voor de wasmachine.

Kortom, een ruime maisonette met een grote woonkeuken, ruime woonkamer, groot aantal voorraadkasten, moderne badkamer en twee ruime slaapkamers!

Bijzonderheden:
- Intergas Combiketel 2016
- woonoppervlakte van ca. 95 m²
- Bouwjaar 1994
- Actieve VvE € 120,- p/m
- MJOP, Opstalverzekering en zeer ruim reservefonds
- Elektra 4 groepen 1 ALS
- Parkeerplaats in garage te huren
- Volledig v.v. dubbele beglazing en houten kozijnen
- Huismeester aanwezig
- Ruime berging in kelder