Soestdijksekade 856

Omschrijving

Goed onderhouden , ruime 4-kamer parterre woning! In de gezellige wijk Rustenburg/Oostbroek gelegen, aan een brede laan aan de kade, op steenworp afstand van het Zuiderpark en voorzien van een heerlijke achtertuin. In de winkelstraten Dierenselaan en Apeldoornselaan treft u diverse winkels en horecagelegenheden, een breed scala aan scholen en sportfaciliteiten, het openbaar vervoer is in de directe omgeving en een goede aansluiting op diverse uitvalswegen.
Centrum op 10 min. fiets afstand.

Indeling:
De entree is op straatniveau, hal en vestibule voorzien van inbouwspots, rechts de eerste voorzijslaapkamer welke is voorzien van een nieuw laminaten vloer en plintwerk, kunststof kozijnen met dubbel glas en een venitatierooster, naastgelegen de badkamer met een douche en een fonteintje.
Aan de linkerzijde de ruime, diepe woonkamer welke ook is voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas, nieuwe laminaten vloer en plintwerk, aan de achterzijde middels de schuifdeur toegang tot de ruime slaapkamer met openslaande deuren naar de royale tuin gelegen op het noordoosten.
Naast de slaapkamer treft u de keuken, voorzien van afzuigkap en 4-pits gaskookplaat, welke tevens toegang biedt tot de tuin,
tenslotte achtergelegen de derde slaapkamer, waar tevens de CV Ketel opstelplaats en wasmachine aansluiting is, ook deze slaapkamer biedt toegang tot de tuin middels openslaande houten deuren.
De ruimte tuin is bovendien voorzien van een stenen schuur welke is voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
- Gehele woning voorzien van nieuw laminaat en plintwerk
- Al het houtwerk is recent opnieuw gelakt
- Voorzijde kunststof kozijnen dubbel glas , achterzijde houten kozijnen dubbel glas
- Ruime tuin met berging
- Totaal woonoppervlak ca. 79 m²
- Bouwjaar 1930
- VvE actief € 35,- per maand
- Vaillant Cv Ketel 2008
- Centrale ligging

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.