De la reyweg 315

Omschrijving

Ruim vier kamer top-appartement in de gezellige wijk Rustenburg/Oostbroek gelegen op eigen grond, aan een groene laan nabij het Zuiderpark met zonnig balkon op het zuidwesten. In de winkelstraten Dierenselaan en Apeldoornselaan treft u diverse winkels en horecagelegenheden aan, het openbaar vervoer is in de directe omgeving, goede aansluiting op diverse uitvalswegen. Centrum op 10 min. fiets afstand.

Indeling:
Via het open portiek treft u de entree van de woning, hal met meterkast op 1e etage; binnentrap naar de 2e etage.
Een ruime lichte woonkamer, voorzien van een laminaattegel vloer en inbouwkasten (nis) met sfeerspots, houten kozijnen met aan de bovenzijde nog de typerende jaren '30 glas in lood details. Naastgelegen voorzijslaapkamer voorzien van laminaten vloer en een wastafelmeubel. De badkamer is voorzien van een douche en toilet, met mechanische ventilatie en fonteintje. Ruime achterslaapkamer, voorzien van laminaten vloer en inbouwkastjes (nis) met sfeerspots.
Luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur ; 4-pits gaskookplaat ,afzuigkap, inbouwoven, vaatwasser en magnetron. Via de keuken de toegang tot het zonnige balkon gelegen op het Zuid Westen. Aan de achterzijde treft u de derde ruime slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Totaal woonoppervlak ca. 85 m²
- Bouwjaar 1934
- VvE actief € 75,- per maand;
- Elektra 7 groepen met ALS;
- CV Ketel 2015
- Centrale ligging

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.